ספיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/09/2012 | 17:50 | מאת: דנה

שלום רב, אני חולה בפיברומיאלגיה. ומטופלת בהומאופתיה כבר 7 שנים. בזמנים שונים. לאחרונה חלה החמרה במצבי. וחזרתי לטיפול. רציתי לדעת האם הרמדי sepia יכולה לעזור לכאבי שרירים? חשוב לציין כי רוב הרמדיז שלקחתי עזרו לי במיידית ואילו פה עברו כבר 4 ימים ואין שיפור אלא להפך, החמרה במצב. עוד דבר זו פעם ראשונה שאני מקבלת מינון כזה של רמדי 1M האם בגלל זה הרמדי יכול להיות שהרמדי הזו עוד לא השפיעה? או שמא היא פשוט לא מתאימה לי?

שלום דנה אני מבינה את ההתלבטות שלך לגבי הרמדי ומציעה להעלות את כל השאלות בפני ההומאופת שמטפל בך. רק הוא מכיר אותך ואת השיקולים לבחירת הרמדי והפוטנץ. בהחלט מקובל ורצוי להתקשר להומאופת ולשאול את כל השאלות הללו. שנה טובה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה