sepia 30c

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/09/2012 | 08:59 | מאת: סוזן

שלום רב, אני בת 43 עם מחזור סדיר, כל 26 יום. בשנה האחרונה המחזורים שלי מאוד קשים (דימום רב, חולשה, הרגשה כללית מאוד לא טובה, עצבנות וחוסר שקט). לאחר עיון באנציקלופדיה של ההומאופתיה רכשתי את ה- sepia 30c כדי לסיעע לי להתגבר על התסמינים שציינתי. אשמח לדעת כמה גלובולים עליי לקחת, כמה פעמים ביום ולאורך איזה תקופה (בספר מצויין לקחת למשך עשרה ימים אך לא רשום המינון). בתודה מראש ויום טוב, סוזן

שלום סוזן לקחת מנה אחת ודי..... לא 10 ימים. פעם אחת וזהו! והמלצה-טיפול הומאופתי כדאי אצל הומאופת ולא מאנציקלופדיה. אז גם יש עם מי להתייעץ בהמשך לצורך מעקב. כל טוב ושנה טובה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה