חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/08/2012 | 18:22 | מאת: יעל

היי אני בת 40 נשואה ואמא לילדים ואין לי חשק לסקס, בעבר לקחתי טיפות של חברת ביד הטבע וזה עזר אבל זה גרם לי לכאבי בטן אז הפסקתי, האם יש לכם המלצה בשבילי?

שלום יעל חשק זה לא כפתור שאפשר ללחוץ עליו עם כמה טיפות של שיקוי קסם. צריך להבין בצורה מקיפה מה המשמעות של זה בחייך ומה זה אומר. אפשר לעזור ולאזן ולייצר יצרים בריאים אבל יש צורך בפגישה עם הומאופת/ית ובהבנה טובה. אני חושבת שטיפול כזה מאד כדאי ומעריכה שיכול להועיל. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה