r37 לילדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/08/2012 | 10:33 | מאת: גלית

שלום רב. בני בן 6 שבועות. התחלתי לתת לו r37 גונייר. התכשיר מקל עליו ומסדר לו את היצאות. התחלתי לחשוש מכמות האלכוהול הנמצאת בתכשיר. מספר שאלות: 1. האם הכמות לא מזיקה לכבד? 2. יכול להיות שהוא שיכור? וזו הסיבה שהגזים לא מפריעים לו? 3. האם אפשר לתת את התכשיר רק בעת הופעת הגזים ולא במשך היום שהילד לא כאוב? או מתן התכשיר כל כמה שעות הכרחית להשפעה מקסימלית? תודה מראש, גלית

שלום גלית לילדים כ"כ צעירים אני ממליצה על טיפול הומאופתי ע"י הומאופת שיתאים רמדי בצורה מדויקת עם הוראות טיפול מותאמות. אז גם אפשר לתת רמדי ללא אלכוהול. לגבי הרמדי שאת נותנת-אני לא חושבת שזה בכמות שמזיקה אבל אם את חוששת את יכולה לדלל את הטיפות בכוס מים ולתת כף מהכוס. ההשפעה נשמרת. אני לא ממליצה על נתינה חוזרת אלא פעם אחת ולראות השפעה. ושוב-ההמלצה החד משמעית שלי היא למצוא רמדי טובה ומדויקת ולא מוצר מדף. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה