דלקת חוזרת בשקדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/07/2012 | 16:11 | מאת: כרמית

בתי בת 4 כבר במשך שנה סובלת מדלקות חוזרות בשקדים לעיתים המשטח יוצא עם חיידק ולעיתים לא, רופאת הילדים אומרת שזה וירוס פאפפ וזה תוקף כל כמה שבועות, והיא מקבלת אנטיביוטיקה כל חודש באופן קבוע ורופאת הילדים אמרה שכדי לבדוק עם רופא אף אוזן גרון אולי כדי להוציא את השקדים.משהו שאנחנו בכלל לא היינו רוצים שיקרה. רצינו לדעת האם יש מה לעשות עם זה בתחום ההומופתאיה, תחום שאנחנו לא מכירים בכלל. אשמח לקבל קצת חוות דעת בעניין. תודה רבה

שלום כרמית הומאופתיה הוא תחום מופלא שעושה פלאים בתחום הזה של בעיות א.א.ג בילדים. הרבה ניתוחים מיותרים נדחים והילדים מרויחים בריאות. הומאופתיה היא תחום שאין בו סיכון אלא רק סיכוי, לכן שווה מאד לנסות לפני כל התערבות כירורגית או אחרת. אם יש לך שאלות ספציפיות על הומאופתיה את יכולה לשאול פה או לקרוא באתר שלי או באתר האגודה להומאופתיה קלאסית. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה