DR RECKEG - R49

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

29/07/2012 | 18:58 | מאת: עידן

החלטתי לנסות תרופה הומאופתית שהציע לי רוקח ברשת קוסמטיקה. אני סובל מנזלת אלרגית. הוא הציע תרסיס בשם R49 המיוצר בגרמניה. אני רוצה לשאול אתכם עד כמה מדובר בתכשיר הומאופתי באמת, ואמח לקבל מידע על ריכיביו! Acidum formicicum D12 - 2.5ml Aralia racemosa D6 - 2.5ml Histaminum dihydrochloricum D8 - 2.5ml Luffa opercaulata D4 - 2.5ml האם מדובר בתרופה מוכרת? בחברה מוכרת? תודה ענקית לכם על העזרה שאתם מקדישים.!

שלום עידן משמעות הטיפול ההומאופתי היא התאמה של תרופה מדויקת לאדם באופן כולל. זה נעשה בשיחה מקיפה עם הומאופת. התרופות ההומאופתיות (רמדי) הן חומרים מדוללים ומנוערים לרמות של "אין חומר". מכאן אתה יכול להבין שמה שיש בתרופה שהציעו לך הן אוסף של רמדיס (תרופות הומאופתיות) שיש להן יכולת לגעת בסימפטום מסוים אך הן לא מותאמות לך באופן מדויק. יש להן פוטנציאל אולי לעזור ואולי לא. אין בהן יכולת לעשות נזק. ההמלצה הגורפת היא - לגשת לטיפול הומאופתי "אמיתי" כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה