אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

10/07/2012 | 12:08 | מאת: יעל

ביתי כפי נראה חולה באבעבועות. מה שהתחיל אתמול עם נגע אחד של שלפוחיות ובהמשך עוד נקודות אדומות מגרדות. אך הפריחה קלה למדי בינתיים. הרופאה אמרה לנו שבגלל שילדים מחוסנים לפעמים חולים באבעבועות בצורה קלה, אז לפעמים גם ילדים לא מחוסנים(ביתי לא מחוסנת) מקבלים את זה קל. האם ידוע לכם על כך? מדוע ילדים לא מחוסנים יחלו בצורה קלה? והאם במקרה כזה ילדים אלו אכן יתחסנו או שהגרסא הקלה הזו לא תעניק להם הגנה לכל החיים?

הגרסה הקלה הזאת תעניק חיסון לכל החיים-היה שווה! (-: להבדיל מחיסון מלאכותי שנותן חסינות רק לתקופה של 5-10 שנים. אין כל קשר לרמת המחלה בין מחוסנים ללא מחוסנים. אני דוקא שמעתי שמאז שהחיסון הוכנס לסל מחלת האבעבועות הטבעית הפכה להיות קשה יותר..... כל טוב עירית

10/07/2012 | 21:26 | מאת: יעל

מנהלי פורום הומאופתיה