קימה בלילות להשתין

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

10/07/2012 | 11:12 | מאת: אסי

אני סובל מקימה של לפחות פעם אחת בכל לילה בשביל להשתין. נבדקתי בכל הבדיקות האפשריות , הכול נמצא תקין ולא יודעים מה הסיבה לבעיה. ניסיתי גם לצמצם את כמות השתיה במשך מספר ימים ובעיקר לא לשתות לפני השינה אך עדיין קמתי בלילות. האם יש איזה שהוא מענה לבעיה זו ?

שלום אסי כאשר "כל הבדיקות תקינות" ובכ"ז יש בעיה, הומאופתיה היא אחת הדרכים הטובות להתמודד איתה. ראיתי שיפור בבעיות השתנה בלילה הרבה מאד פעמים, לאחר טיפול הומאופתי מדויק. בהחלט שווה לתקשר להומאופת/ית ולקבוע פגישה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה