הזעת יתר בכפות הידיים..

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/07/2012 | 09:27 | מאת: הילה

שלום אני בת 29 .. סובלת מהזעת יתר בכפות הידיים והרגלים. קראתי קצת על הומופאתיה(אולי לא מספיק)... הבנתי שהיא עוזרת בצורה רוחנית לגוף לרפא את עצמו(נכון?) איך הרמדי עוזרת באופן רוחני? האם יש לכם ניסיון בטיפול בהזעת ייתר?

שלום הילה. הומאופתיה יכולה לעזור מצוין לבעית הזעת יתר. היא עדיפה עשרות מונים על כל התערבות ניתוחית שהרפואה המערבית מציעה. הריפוי ההומאופתי איננו ריפוי "רוחני" אלא ריפוי הוליסטי. ז"א בבואינו לטפל בהזעת יתר אנחנו לא מסתפקים בהבנת מנגנון ההזעה אלא בהבנה של כל המרכיבים הנפשיים והרגשיים שמתפעלים את המנגנון הזה. כאשר מטפלים בשורש הבעיה, הבעיה נפתרת בצורה כוללת, וזה הריפוי הכי נכון וטוב שאפשר להציע. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה