שאלה על תשובה שנתקבלה-כעסים עמוקים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/06/2012 | 18:24 | מאת: שי

שאלתי שאלה לגבי טיפול בהומאופטיה לכעסים עמוקים -שהיטפול אצל שני מטפלות לא עזדר לי וקיבלתי תשובה שייתכן ששני המטפלות לא כיוונו לרמדיה הנכונה של התרופה לכעסים.שלחתי שאלה חוזרת ולא נתקבלה תשובה.להלן השאלה שוב : הייתי אצל שני מטפלות ואיך ייתכן ששניהן פספסו את התרופה המתאימה? אוכל לקבל לפחות מושג היכן אפשר למצוא את הרשימה המלאה של הפורמולות שמטפלות בבעיה שלי או שאפשר להפנות אתי למטפל/ת בעל/ת ניסיון רב שנים בתחום זה.?!! אני ממש נואש ועל סף קריסה.ברור לי שאנני רוצה להזיק לעצמי אבל אני חש שהכעס חייב לבוא לידי ביטוי ואני נאכל בנתיים עם עצמי.,אנא עזור לי. זה קריטי אצלי כי אני חש ממש לפני התמוטטות

שלום שי יש יותר מ 3000 תרופות הומאופתיות.... לכעסים רשומות אצלי 427 תרופות הומאופתיות.... מכאן אתה יכול להסיק שהאפשרויות המרובות הן גם המקור לבחירה לא מדויקת. יש הומאופתים רבים בעלי ניסיון (וגם זה איננו ערובה להצלחה). ולכן הכי מומלץ להתמיד בטיפול עד להצלחה מלאה או חלקית. באתר האגודה להומאופתיה קלאסית - www.homeopatya.com ניתן למצוא רשימה של הומאופתים שעמדו בתנאי הסף של האגודה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה