נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/06/2012 | 10:19 | מאת: שרון

שלום, בני בן 1.10 סובל מנוזלים באוזניים בעקבות חיך שסוע שטופל בגיל שנה. לאחר הניתוח נעשתה בדיקת שמיעה שיצאה תקינה, לאחרונה ביצענו בדיקה נוספת שבה ראינו ירידה בשמיעה באחת האזניים בגלל נוזלים. האם ההומאופתיה יכולה לעזור? אם כן מה הטיפול כולל? תודה ויום נעים

יש ניסיון מצוין בהומאופתיה בנושא הזה. טיפול הומאופתי מתבצע ככה- פגישה ראשונה שבה נאספת כל האינפורמציה על הילד מההריון ועד היום. הפגישה היא עם הילד והוריו כדי להתרשם מהאופי של הילד לאור האינפורמציה שהוריו מביאים. לאחר הפגישה מותאמת לילד רמדי הומאופתית אותה הוא נוטל פעמים ספורות. בהמשך יש מעקבים אחת לחודש עד שרואים שיפור ברור. כל טוב עירית

13/06/2012 | 14:42 | מאת: שרון

היכן ניתן למצוא רשימת הומאופתים ממולצים לנושא? יש כאלו ממולצים שעובדים עם קופ"ח כללית או שזה פרטי בלבד? תודה

מנהלי פורום הומאופתיה