קלקריאה ארסניקוזה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/06/2012 | 16:23 | מאת: סופי

אני בעלת שחלות פוליצסטיות ולפני כשלושה חודשים התחלתי טיפול הומאופתי בקלקריאה ארסניקוזה, הייתי רוצה לדעת מה זה מכיל, וכיצד זה עובד

רמדי הומאופתית לא מכילה שום חומר כימי(מלבד סוכר או מים ואלכוהול). הרמדי היא תוצר של דילול וניעור מרובים של חומר התחלתי שבמקרה שלך מורכב ממלח של סידן וארסן. הרמדי עובדת בעזרת האינפורמציה שאגורה בה על שורש הבעיה שהובילה להיווצרות הסימפטומים. כדי להבין בצורה יותר מדויקת אני ממליצה לשאול את ההומאופת שמטפל בך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה