לד"ר עירית...

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/06/2012 | 01:47 | מאת: ת.

פעם עזרת לי מאוד ואשמח אם תוכלי לעזור לי שוב.אני גרה בקנדה.יש לי ריפלוקס ואני בת 37.יש לי הרבה פעמים עקצוצים בלתי פוסקים בגרון.אני ערה לעובדה שזה יכול לנבוע כתוצאה מהריפלוקס.עשיתי אתמול ב.דם לשלילת צליאק.אני מבקשת לברר עפ"י נסיונך האם חלק מתופעות הלוואי של צליאק או אי סבילות ללקטוז למשל כוללות עקצוצים בגרון? האם יש לך רמדי מסוימת שיכולה לעזור לי להעלים תופעה זו? בעבר עשיתי טיפול הומאופטי שעזר לי להתמודד עם הבעיה הזאת והיא חלפה.אני אוכלת לחם ללא שמרים ובדר"כ אני לא מרבה לאכול לחם.אולי בגלל זה יש לי את הרגישות הזאת.מה אפשר לקחת? איזו רמדי יכולה לסייע לבעיה הזאת לחלוף שוב? יש פה הרבה מקומות שאני יכולה לבקש מהם לרקוח לי רמדי אז אודה לך מאוד אם תוכלי לפרט מה יכול לעזור כדי שאוכל להזמין את זה כאן.תודה רבה לך מראש.

שלום שמחה לדעת שעזרתי לך. ואני גם אשמח לעזור שוב אבל האינפורמציה שנתת לא מספיקה..... תכתבי לי למייל ונמצא דרך [email protected]. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה