טיפול הומאופתי לצרידות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/05/2012 | 22:24 | מאת: נורית

שלום, אמי כבת 88 עברה בדיקת גסטרוסקופיה דחופה ולצורך הבדיקה הורדמה והונשמה במשך 24 שעות. מאז עברו 3 שבועות והיא מדברת בלחש ובצרידות מה שגורם לה לתסכול רב מאחר ולא ניתן להבינה. בבדיקה במרפאת א.א.ג בביה"ח, שנעשתה באמצעות סיב אופטי שהוחדר דרך האף, לא נמצאה פגיעה במיתרי הקול. מה ניתן לעשות? קראתי שמומלץ ללגום כוס מים פושרים עם כפית שמן זית ומעט לימון. בכל מקרה אשמח לקבל טיפים. תודה מראש, נורית

שלום נורית אין ספק שאמך "נפצעה" בעת הבדיקה, גם אם הרופאים והבדיקות לא מעידים על כך. אני מציעה רמדי הומאופתית-ארניקה 30C לנטילה במשך כמה ימים. זה יכול לעזור. אם לא תהיה הטבה-כדאי להפגש עם הומאופת/ית לצורך התאמה של רמדי מדויקת יותר. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה