בעיית ורטיגו שמחמירה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/05/2012 | 10:25 | מאת: חלי

מזה כ- חמש שנים אני סובלת מורטיגו שהולך וחוזר בפעם ה- 1 ריתק אותי למיטה למשך שבועיים (הקאות, בחילות, לא יכולה לדרוך על הרגליים, קשיי עורף, ולא יכולתי לפתוח את העיניים) הייתי בבית חולים וקיבלתי איגסרק מאז ההתקפות באות והולכות אבל ההתקפים מאוד לא נעימים מנטלרים אותי מהכל, לא יכולה לתפקד בבית והחוסר אונים משגע אותי, מה עושים ולאן אני יכולה לפנות על מנת לקבל טיפול (רופא האוזניים הוסיף לי משחה נגד פטריה באוזן טבעקורטן) אודה לתשובתכם. בתודה מראש חלי

הגעת למקום הנכון..... מכיון שהטיפול ברפואה המערבית כשל טוב שאת מחפשת ערוצים אחרים. טיפול הומאופתי מחפש את השורש ואת הרגישות שהביאה עליך את הבעיה הזאת. תרופות הומאופתיות יכולות לגעת במקום הזה ולשחרר אותו. כדאי ללכת על זה ולקבוע טיפול הומאופתי בהקדם. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה