רמדי מתאימה לריפלוקס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/05/2012 | 19:18 | מאת: ת.

הי.אני גרה בקנדה.בעבר טופלתי ע"י מטפל ישראלי בישראל בבעיהת הריפלוקס ממנה אני סובלת.הבעיה לא נפתרה ולא הורגשה הקלה ולכן הפסקתי את הטיול הממושך שארך יותר מ- 8 חודשים.רק לדבר אחד הטיפול כן עזר וכעת נותרו לי בקבוקים ללא הרמדי'ס ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מה יתאים לטיפול בבעיה כי הרמדי עזרה מאוד כאמור בעבר.הבעיה היא שלפעמים נוצרים לי כמו עקצוצים בגרון ומרגישים כמו צריבה בגרון לא נעימה שאינה חולפת.כאמור יש לי 3 בקבוקים ואשמח אם תוכלו להגיד לי מה מתאים לטיפול בתופעה כי אני לא רוצה לקחת על דעת עצמי דברים שאולי יעשו ההפך הגמור מלעזור.יש לי NAT.C.6C וגם CALC.C.D6 וגם NATRUM CARB 9CH.מה מכל אלה עשוי לעזור, מתי לקחת וכמה? המטפל שעזר לי בעבר לא בקשר איתי יותר ואני לא יכולה לפנות אליו כי הטיפול הופסק לפני סיומו.אודה לעזרתכם.אני יכולה להזמין את הרמדי המתאימה כאן בקנדה.שוב, הבעיה כרגע רק בעקצוצים בגרון ולא שום דבר אחר.בבקשה תעזרו לי.

שלום יש לך בסה"כ 2 רמדיס-calc ו nat-c אותה יש לך בשני פוטנצים-6 ו-9. בגלל מיעוט האינפורמציה והעובדה שאת רחוקה אני לא יכולה לעשות אבחנה ברורה ולומר לך בודאות מה יכול לעזור. אין שום סכנה לנסות כמה ימים כל רמדי ולראות מה מביא תוצאות. לתרופות הומאופתיות אין סיכון והן לא יקרות ולכן אין שום מניעה ללכת בשיטה של ניסוי וטעיה. אם את בכ"ז מעוניינת בטיפול יותר אחראי ניתן לערוך "פגישות" גם דרך הסקיפ. יש לי ניסיון טוב מאד בטיפול בדרך הזאת לישראלים שנמצאים בחו"ל. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה