תרופת R לטיפול בתת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/05/2012 | 22:13 | מאת: שירי

שלום לכם, מישהי אמרה לי שהיה לה ולאחיה תת פעילות בבלוטת התריס, והם לקחו תרופת R כלשהי וזה עזר להם. האם אתם יודעים על איזה תרופה מדובר? והאם זה יכול לעזור במקרה שהיה אדונומה טוקסיק וטיפול ביוד ואחרי 8 שנים הTSH עכשיו על 10-12? תודה

שלום שירי תרופות ה R הן קוקטייל של רמדיס הומאופתיות למטרה מסוימת. זאת איננה הומאופתיה ופוטנציאל הריפוי מוטל בספק. בבעיות כפי שאת מתארת כדאי מאד להגיע לטיפול הומאופתי מדויק ואחראי ע"י הומאופת שגם יכול לעקוב אחר מצבך עם נטילת התרופה. ואם בכ"ז החלטת לנסות את הR, כל מה שאת צריכה זה, לגשת לבימ"ר ולשאול את הרוקח איזה מתרופות ה R מתאימה לסימפטומים שלך. כל טוב עירית

17/10/2012 | 18:38 | מאת: ליתי

בעבר טופלתי בהצלחה רבה בתרופות R הומאופתיות לתת פעילות של בלוטת התריס. זה היה מדהים לראות שתוצאות בדיקות הדם השתנו ובלוטת התריס חזרה לאיזון ללא אלתרוקסין. הטיפול היה לפני כ 3 שנים ומזה כשנתיים לא צרכתי דבר והבלוטה היתה מאוזנת. כעט אני בהריון ראשון ובלוטת הטריס שוב מעט בתת פעילות, האם מותר ליטול תרופות אלה בהריון?

מנהלי פורום הומאופתיה