פתאום נעלם לי החשק המיני

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/05/2012 | 22:11 | מאת: נועה

אני בת 26 סטודנטית ויש לי חבר -אותו אהוב מזה 9 שנים. אנחנו אוהבים מאד מאד והתקשורת בינינו טובה ומשתפת. לפני כ7 חודשים נכנסנו להיריון לא רצוי על אף השימוש בגלולות והחלטנו לעשות הפסקת הריון. לפני שגילינו שאני בהריון (בתקופה בה הייתי בהיריון אך לא ידעתי על כך ) לא הייתי מסוגלת לקיים יחסי מין . אני חייבת לציין שלפני כל זה היינו מקיימים יחסי מין על בסיס יומי. לאחר גילוי ההיריון הבנתי שחוסר חשק מיני הינו אחד הסימפטומים לתחילת היריון. אך לאחר הפסקת ההיריון שהייתה באמצעות כדור לא הפלה בהתעבות וגינאלית החשק המיני לא חזר . קשה לי עם התחושה הזו אני מתגעגעת לימים בהם רציתי בזה ונהניתי מזה. כרגע כשאנו מקיימים יחסים זה לא נעים לי פיזית, זה לא כואב אך זה לא נעים.. אשמח לחוות דעת ..

נראה שהשינוי ההומונאלי שחוית בהריון "נתקע" והגוף לא חזר למצב הקודם. אפשר לטפל עם הומאופתיה. כל טוב עירית

25/12/2012 | 19:22 | מאת: דינה

מתביישת ממש לדבר על זה עם הומאופת... בעלי ואני רוצים מאוד להשתפר כמו שהיה לנו פעם, וגם אני מתגעגעת לתקופה שרציתי... האם יש תרכובת צמחים או תכשיר הומאופתי מומלץ שניתן לרכוש אותו באמצעות האינטרנט, פשוט אין סיכוי שאחשף עם זה מול מטפל...לצערי... אנא עזרו לי. תודה. דינה

מנהלי פורום הומאופתיה