אמפיזמה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/05/2012 | 00:35 | מאת: נירית

לפני כשנה וחמישה חודשים חליתי בדלקת ריאות שלאחר טיפול אנטיביוטי חזרה. לאחר ct אובחנתי כסובלת מאמפיזמה .יש לי ליחה סמיכה ירוקה בל הזמן ולאחרונה אני סובלת משיעול המלווה בליחה.הרופא נתן לי אנטיביוטיקה דוקסלין כדור ביום לעשרה ימים וזה לא עזר. לפני שבוע הרופא נתן לי אטיביוטיקה לבו לחמישה ימים שמעט שיפרה את השיעול. אבל אני ממשיכה להשתעל ולכיח ליחה צמיגית ירוקה , עם ריח לא נעים. האם יש מה לעשול? או שהמצב רק ימשיך להתדרדר?

שלום נירית הדרך שבה את הולכת (רפואה מערבית) לא מספקת לך כרגע פתרונות יעילים לאורך זמן. לכן, נראה לי שכדאי לפתוח את הראש לתחומי ריפוי נוספים. הומאופתיה יכולה לתת תשובות לבעיה. זה דורש פגישות עם הומאופת להתאמת טיפול מדויק ואחראי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה