שילוב של תרופות הומאופתיות בתמיסה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

23/04/2012 | 00:32 | מאת: רונן

שלום רב ותודה מראש על העזרה. הייתי אצל הומאופתית קלאסית ובשקתי ממנה לפני שנתחיל את הטיפול לטפל באיזו בעיה שיש לי במפרקים בצורה אקוטית. היא נתנה לי פתק להזמין מבית מרקחת הומאופתי שילוב של ARNICA 30C + RUTA 30C+ RHUSTOX 30C בטיפות בכל בנוסחא אחת, עד היום הייתי שותה את התרופות האלה בעבר בצורה נפרדת הגלובולים. אם 3 התרופות האלה יהיו יחד בתוך תמיסה, יכול להיות שתהיה להן פחות השפעה? או שזה בסדר שהכל ביחד בתמיסה אחת? כמובן שהיא אמרה לי שזה בסדר גמור וזה אותו דבר, אבל רציתי לקבל אם אפשר חוות דעת על הנושא הזה. תודה רבה

שלום רונן בד"כ הומאופתים קלאסיים נותנים רמדי אחת בלבד, כך שאני לא ממש יכולה להבין את מה שעומד מאחורי המרשם. אני מציעה להתייעץ עם ההומאופתית לגבי אופן נטילת הרמדיס. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה