הרפס שפתיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

23/04/2012 | 00:01 | מאת: שושי

בבקשה אני נואשת. אני בת 18 וחצי ומדי כמה זמן(הפעם האחונה להתפרצות הייתה לפני שנה וחודשים) מתפרץ לי הרפס בשפתיים. ההתפרצות היא מאוד גדולה ולוקח בערך שבוע וחצי-שבועיים להחלמה מהירה אני כמובן משתמשת בזובירקס (היו מספר פעמים בשנה שחלפה שחשתי עקצוצים ומיד שמתי זובירקס ואכן לא הייתה התפרצות) האם יש איזשהי דרך טבעית דבר כלשהו שהתפרצות זו כרגע תחלוף במהירות בלי שום קשר לשימוש בזובירקס?? בבקה

שלום שושי טיפול הומאופתי ממוקד יכול למנוע את ההתפתחות של הבעיה בעתיד. זה יקרה בתהליך שבו עם הזמן יתקרצו הטווחים של ההתפרצויות, יתקצר זמן ההתפרצות עד להחלמה מוחלטת. טיפול הומאופתי דורש הבנה מעמיקה של הבעיה ושלך כאדם, לכן יש צורך בפגישה עם הומאופת/ית פנים אל פנים. כדי להתחיל טיפול בין ההתפרצויות ולא לחכות לפעם הבאה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה