אלרגיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/04/2012 | 13:09 | מאת: עדה

שלום, בשנים האחרונות מסתבר כי פתחתי אלרגיה לעדשים וחומוס. שעועית לבנה דווקא אין בעייה, רק עדשים וחומוס. יום לאחר אכילת עדשים או חומוס מופיעות לי נקודות קטנות אדומות באיזור כפות הרגליים והקרסול שמגרדות בטירוף. אני בת 40 ועד לפני כ- 5 שנים אכלתי חומוס ועדשים בלי שום בעייה. השאלה, האם ישנה אפשרות לצרוך את האינזים החסר לפירוק חומוס ועדשים? תודה רבה

שלום עדה בהומאופתיה אנחנו לא מתעסקים בהוספת האנזים החסר אלא בהבנה מה הביא לשינוי במצב. ההמלצה הפשוטה היא לא לצרוך את האוכל הבעייתי. אם מענין אותך לטפל במצב לעומק - הומאופתיה היא כיוון טוב. חג שמח עירית

מנהלי פורום הומאופתיה