שאלה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

29/03/2012 | 21:27 | מאת: תומר

שלום האם ישנה שיטת טיפול שבה מקבלים אצל הרופא במקום 2 כדורים לבנים, וזה טיפול חד פעמי שמספיק לחודש (עד הביקור הבא) ? כמו כן לגבי תוספי מזון, האם יש מניעה מנטילת ויטמינים וכדומה בחודש הזה ? ולגבי הקקאו, עד כמה זה קריטי ? אם למשל אכלתי גליליות ולא ידעתי שיש בהם אבקת קקאו (ראיתי רק לאחר מכן) האם זה ביטל את הטיפול שקיבלתי (2 הכדורים אצל הרופא) ?

שלום תומר הרופא שטפל בך נתן לך תרופה הואמופתית. בהומאופתיה מספיק לקחת את הרמדי (תרופה) בצורה חד-פעמית. הרמדי היא טריגר לתהליך ריפוי שאמור להתחיל עם נטילתה (בתנאי שהיא מדויקת). אין מניעה בנוגע לויטמינים ותוספי מזון. וגם כמות קטנה של קקאו לא אמורה לסתור את הטיפול. העיקר זה לא להיות בלחץ. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה