פגישה ראשונה אצל הומאופת במאוחדת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/03/2012 | 17:33 | מאת: חיפאי

שלום רב לפני כמה ימים הייתי בפגישה ראשונה אצל הומאופת בקשר לנזלת כרונית שאני סובל ממנה יותר מעשרים (!) שנה. לפליאתי הרופא תשאל אותי (נטו) כעשר דקות בלבד ובצורה שטחית מאוד. מששאלתי על כך נעניתי(בכעס) שזאת שיטת טיפול לא קלאסית, אלא לכיוון הטוקסיקולוגיה. כמובן שבדף המידע אין מילה ולא חצי מילה על כך ועל זמן התשאול הקצר. אשמח מאוד לקבל תשובה מהומאופת אחר. אני מתלבט אם לתת בכל זאת לטיפול אצלו צ'אנס. הטיפול אמור להמשך חצי שנה והרופא הסביר לי שמדובר בנקוי רעלים, ובניגוד להומאופתיה קלאסית, יש לזה תוצאות...

לצערי יש הרבה חוסר ידיעה לגבי הומאופתיה שמנוצל ע"י קופות החולים. הומוטוקסיקולוגיה והומאופתיה הן שתי דיסציפלינות שונות וכדאי להכיר ולדעת על כל גישה ולהחליט עפ"י ידע. הראיון ההומאופתי אכן אורך כשעה ומעלה וההתאמה של הרמדי היא עפ"י מידע כולל ורחב. הומוטוקסיקולוגיה מטפלת יותר בסימפטום ולכן המידע נמסר ב 10ד'. אני חושבת שהמטפל/רופא שטען שזה עוזר והומאופתיה לא, לוקה בראיה צרה של הריפוי. כל טוב עירית

27/03/2012 | 22:54 | מאת: חיפאי

כך חשבתי בערך. תודה על תשובתך. אוכל רק לספר שחייתי שנים רבות בגרמניה ושם לא יקרה לעולם שאיש מקצוע בתחום מסוים (בין אם רופא או אינסטלטור) ידבר סרה בבעל מקצוע אחר או בשיטה או גישה שונה לזו שלו. זה פשוט נתפס כהתנהגות אגרסיבית, שיותר משתעיד על המושמץ, מעידה על המשמיץ.

מנהלי פורום הומאופתיה