נוזלים באוזניים- גיל שנה ושמונה חודשים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/03/2012 | 22:24 | מאת: טל

ד"ר אילן עוזיהו שלום רב, עקב שמיעה לקויה בעקבות נוזלים באוזניים, אצל ביתי בת השנה ושמונה- (40 דציבלים בימין ו-50 בשמאל) הומלץ לנולעשות ניתוח כפתורים. אשמח אם תוכל להסביר לי מהו המענה האולטימטיבי של ההומאופטיה לעיניין והאם ניתן להימנע מהאפשרות לניתוח.חשוב לי לדעת מהם אחוזי ההצלחה ואילו תופעות לוואי ישנם. תודה מראש, אשמח לתשובה אישית בגימייל. טל הראל- עו"סית

שלום טל שמי עירית פרידמן ולא אילן עוזיהו.....ןמכיון שלא צרפת מייל אני עונה ל כאן. אם תרצי התיחסות אישית יותר, את מוזמנת לשלוח לי המשך למייל [email protected] המענה האולטימטיבי של ההומאופתיה הוא תרופה הומאופתית שמותאמת באופן מדויק לילדה. לילדה יש גם מחלה וגם עוד הרבה דברים שנלקחים בחשבון בבואינו לטפל בה. אחוזי הצלחה טובים, ללא שום סיכון וללא תופעות לואי. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה