ארניקה-גלובולים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/03/2012 | 10:24 | מאת: איריס

הרופא המליץ לי לקחת גלובולים של ארניקה כ-3 ימים לפני טיפול של הזרקות מילוי קוסמטיות למניעת שטפי דם. קראתי גם על הסיכונים שהתכשיר עלול לגרום. האם לקחת את הגלובולים לפני הטיפול? האם הם באמת עוזרים למניעת שטפי דם?

שלום איריס ארניקה היא רמדי הומאופתית טובה מאד להחלמה מניתוחים. יפה שהרופא המליץ לך עליה. הניתוח שאת עוברת הוא עם סיכון ואת לא מפחדת ממנו.... אין לך שום סיבה לחשוש מהארניקה כי בה אין כל סיכון. (מענין אותי איפה קראת על "סיכונים שהתכשיר אמור לגרום") את מוזמנת לקרוא מאמר שכתבתי לאחרונה על השימוש בארניקה כאן- http://www.homeopatya.com/index.php?id=52 כל טוב עירית

17/03/2012 | 11:52 | מאת: איריס

מנהלי פורום הומאופתיה