שפעת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

12/03/2012 | 17:10 | מאת: ג'סיקה

מה יותר טוב לקחת במקרה של שפעת אינפלוג'יפ או homeovox, או אוסילוקוקסינום? אין חום, רק כאבים לאורך הגפיים ולאחר 3 ימים הופיע שיעול מציק מחרחר. בתחילה לקחתי רק ויטמין סי ואבץ. לאחר יומיים שלא הבראתי, לוקחת אינפלוג'יפ כ30 שעות. מצד אחד יש הקלה בכאבים, החולשה לא נוראה כ"כ. מצד שני אין שינוי בכיוח. אני צריכה משהו טוב לכיוח. אני מותשת מהשיעול. הראש כואב לי וכן הצלעות.

שלום ג'סיקה הכי טוב ומומלץ ונכון, להיות בקשר עם הומאופת ולקחת תרופה המותאמת למצב שלך באופן אישי. כל התרופות שציינת הן תרופות מדף כלליות....לכן עשו עבודה חלקית. שפעת היא בד"כ מחלה שדורשת מנוחה והיא עוברת בטווח של שבוע, כך שאת רוב המחלה כבר עברת (-: כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה