הומאופתיה - הזעת יתר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/03/2012 | 15:53 | מאת: גל

שלום, לאחר 4 שנים של ניסיון בלא מעט תכשירים לפתרון בעיית הזעת היתר(דריוניק,תכשירי מריחה,בוטוקס) החלטתי לנסות את הרפואה האלטרנטיבית. לאחר שנברתי באינטרנט מצאתי עשרות רבות של רופאים העוסקים בתחום ההומאופתיה. שאלתי היא - איך ניתן לבחור? האם יש המלצה על רופא מסויים שתחום הזעת היתר בהומאופתיה הוא תחום עיסוקו?

הי גל הומאופתיה יכולה לפתור את הבעיה. תהיה סבלני וממוקד ותמצא עבורך הרמדי (תרופה) המתאימה. לגבי בחירת הומאופת- 1. אין צורך שזה יהיה רופא. כל מטפל הומאופת שרשום באתר האגודה יכול לטפל בבעיה בהצלחה. 2. אתה יכול למצוא באתr האגודה להומאופתיה קלאסית מטפלים kph אזור שתבחר. 3. בהומאופתיה אין תחומי התמחות עפ"י בעיות. הומאופתיה היא תחום שמנסה להבין את האדם באופן כללי ואיך המחלה הספציפית מתבטאת אצלו ולכן מה שקובע זה הניסיון של ההומאופת בכללי. 4. אם אתה רוצה המלצה ממני אתה יכול לשלוח לי מייל בפרטי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה