האם טיפול הומאופטי יכול לעזור בדכאון וחרדות?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/03/2012 | 18:08 | מאת: דליה

יש לי כבר כ-4 חודשים דכאון וחרדות. מטופלת כבר חודש וחצי בלוסטרל וקלונקס. בלוסטרל במינון הגבוה כ- 3 שבועות. יש ימים שיש הטבה ויש ימים שיש שוב נפילה ממש. חברה המליצה לי על רופאה שנותנת גם במקביל לתרופות טיפול הומאופטי. מה דעתך? כמובן יש לי חשש שלא יהיה יותר גרוע. מהו נסיונך בנושא? בתודה מראש דליה.

שלום הניסיון שלי טוב מאד בטיפול בבעיות נפשיות בכלל ובדכאון בפרט. אם את מטופלת בקלונקס ולוסטרל ולא חווה שינוי משמעותי במצב המלצתי היא להגיע לטיפול הומאופתי בדחיפות. המשך נטילה של תרופות ללא הטבה יכול לייצר תופעות לואי שאינן רצויות במצבך. ולהקפיד שזה יהיה הומאופתיה קלאסית. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה