דרכים למתן טיפות בילדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

01/03/2012 | 07:01 | מאת: מורן

שלום רב. לאחרונה קיבלנו טיפות לטיםול הומאופתי בבני בן השנתיים. הילד מסרב בכל תוקף לקבל את הטיפות על הלשון ( הוא בעייתי עם תרופות באופן כללי...) שאלתי היא כיצד ניתן עטד לתת לו אותן? אולי לטפטף על חתיכת לחם או משהו כזה?

שלום מורן אפשר למהול במים ולתת לו שתות. אפשר להזמין את הרמדי בסוכריות למציצה-ילדים מאד אוהבים את זה. אפשר להזמין טיפות על בסיס מים אבל הן מתאימות לשימוש מיידי בלבד. ורצוי מאד-לדבר עם ההומאופת שמטפל בכם ולהתייעץ איתו. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה