תרופות הומאופתיות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/02/2012 | 22:05 | מאת: שלום לוי

שלום קראתי המון באינטרנט ועדיין לא הבנתי בדיוק מזה רמדי (תרופה הומאופתית)מזה בדיוק מזה עושה האם זה טבעי.. הבנתי שזה עושה חלומות וכאלה תסבירי לי בבקשה בקצרה מזה תרופה הומאופתית תודה.. שלום...

תרופה הומאופתית היא חומר כלשהו מהיקום שעבר עשרות ומאות דילולים וניעורים. הייחוד שלה הוא לאו דוקא היותה טבעית אלא היותה נטולת חומר כימי. הרמדי אמורה לעורר את כוחות הגוף הטבעיים לפעולה וזה בעיקר מה שטבעי בטיפול ההומאופתי. לעיתים עולים גם חלומות במהלך הטיפול אבל זה לא העיקר. אתה יכול לקרוא עוד באתר שלי-www.homeopatya.com כל טוב עירית

06/02/2012 | 09:28 | מאת: שלום לוי

האם התרופות הללו יכולות להזיק? אם ההומופת טעה בתרופות? מה פירוש חלומות זה יכול להביא חלומות רעים? להחזיר טראומות של עבר? בקיצור האם אני יכול להיות רגוע שהתרופות הללו לא יפגעו בי ..?תודה לך אשמח אם תעני על שאלותי האחרונות

מנהלי פורום הומאופתיה