טיפול רוחני

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/01/2012 | 23:54 | מאת: אורי

הלכתי לטיפול הומאופטי, מיד בתחילה אומר לי ההומאופט שעלי להבין שמדובר בטיפול רוחני וההשפעה של הרמדי פועלת ברמה הרוחנית של האדם נשמע לי יומרני? ככה זה אצל כולם? מבדיקה באתרים הומאופטים שונים לא נתקלתי בניסוחים כאלו אשמח לשמוע את דעתכם.

שלום אורי ההומאופת שהלכת אליו איננו מייצג את "כולם" אלא פועל מתוך ניסיונו הטיפולי הייחודי. יש סביב דרך הטיפול שלו חילוקי דעות. תוכל למצוא כאלה שיצדדו בו מאד ואחרים שמבקרים אותו. המלצתי היא ללכת עם תחושותיך ועם מה שנראה נכון עבורך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה