תולעי מעיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/01/2012 | 19:36 | מאת: נטעידו

שלום, נשמח לקבל עצה- מה עושים כנגד תולעי מעיים אצל בת 3.5? אגב, בחצי השנה האחרונה טיפלנו כבר בתכשירים R56 , דרקוני תול ובדרכים טבעיות כמו אכילת גרעיני דלעת, אמבטיות מחטאות - עם סודה לשתיה וקאליום, שום. מה עושים? בתודה מראש, הורים מיואשים

אחרי שניסיתם את כל התרופות המדף לבעיה ולא הצלחתם להפטר ממנה, הגיע הזמן למצוא תרופה מדויקת שתתאים לבת שלכם. כדי למצוא תרופה מדויקת צריך להגיע לטיפול הומאופתי. בטיפול הזה על סמך כל האינפורמציה שתביאו ניתן יהיה למצוא רמדי נכונה, שתצליח "להבריח" את התולעים (-: קיצורי דרך לעיתים מאריכים את הדרך, וזה מה שקרה לכם. בהצלחה עירית נ.ב אשמח אם תחזרו לכאן ותספרו על ההמשך

מנהלי פורום הומאופתיה