תרופה הומאופטית מדליית אם

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

19/01/2012 | 13:55 | מאת: דגנית

שלום רב, אני צפויה ללדת ושמעתי על כך שניתן ליצור בבית מרקחת תרופה משליית אם שסגולתה לשיפור מערכת החיסון של הולד. רציתי לדעת מה עליי לבקש בלידה מהמיילדת ע?מ שאחרי אוכל להכין תרופה הומאופטית לילדי החדש. וכמו כן המלצות על מקום בירושלים עם נסיון בהכנת תרופה זו. תודה דגנית

שלום דגנית הכי כדאי לתאם את זה עם בימ"ר הומאופתי. את יכולה להתקשר לפני הלידה עם בימ"ר אופטלקה בירושליים 0529123242. לדעתי הם יוכלו להכין לך את הרמדי. עוד דבר שחשוב לי לומר לך עוד לפני הלידה - כדאי לך מאד להיות בקשר עם הומאופת שיוכל ללוות אותך ואת הרך הנולד לכיוון של בריאות והתפתחות תקינה. יש הומאופתים מצוינים בירושליים. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה