אוזן סתומה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/01/2012 | 09:21 | מאת: יעל

מזה מספר ימים אוזן שמאל סתומה. רופא א.א.ג. אמר שזה וירוס, עור התוף מעובה וזהו. האם יש לכם עצה טובה יותר, כי זה בלתי נסבל להסתובב עם אוזן סתומה...

שלום יעל הומאופתיה זה לא עיצות אלא טיפול יסודי. מהרגע שאת בטיפול אצל הומאופת את יכולה להתקשר עם כל בעיה וקושי ולקבל עיצה להמשך טיפול. כל טוב עירית

09/01/2012 | 10:53 | מאת: יעל

ציפיתי לקבל תשובה קונקרטית כגון טיפות או משחה שאפשר לרכוש בבית מרקחת שמתמחה בהומאופטיה ותחת זאת קיבלתי תגובה סתמית...

מנהלי פורום הומאופתיה