גרד פריחה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/01/2012 | 17:02 | מאת: מירי

אני בת 27,ואני סובלת מפריחה וגרד בכל הגוף ונפיחות בפנים שעבר כבר ,וזה נימשך יותר משבועיים ועדיין אני מתגרדת ומופיעה פריחה בפנים ובגוף,קיבלתי טיפול ע"י כדורים לאלרגיה כיוון שהגרד והפריחה הופיעו אחרי שהשתמשתי בטיפול אנטיביוטיקה לפצעים בפנים שהפסקתי אותו כי השימוש באנטיביוטיקה רק מחמיר,לפני כשנה היה לי גרד בפנים ובצוואר כשבמשך היום ראיתי שהגבה הימנית התנפחה לי ויום למחרת הרגשתי גירודים בידיים ובכתף השמאלית ונהייתה לי פריחה וכעבור כמה שעות זה נהיו לי שלפוחיות על הצוואר עד לראש וכל הכתף וזה היה מלווה בכאבים נוראיים בראש ,שיניים ובכתף זו אלרגיה או מחלת עור כלשהי?.

שלום מירי אני הומאופתית ואינני מוסמכת לתת דיאגנוזה דרך האינטרנטט. אני מאד ממיצה לך על טיפול הומאופתי לבעיות העור והאלרגיה. טיפול הומאופתי יכול לרפא את הבעיה מהשורש כך שלא תשוב ותתקוף אותך בעתיד. אם את רוצה לקרוא על הומאופתיה את מוזמנת לאתר שלי-www.homeopatya.com כל טוב עירית

12/01/2012 | 00:22 | מאת: שירה

הבעיה מוכרת אני יכולה להסביר לך אז אשמח. תרשמי את המייל שלך כאן ואשמח להסביר. שירה

מנהלי פורום הומאופתיה