מינון LM

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/12/2011 | 21:52 | מאת: אלי

אני לא מבין למה אומרים שמינון LM הוא מינון הכי עדין אם הוא מדולל יותר פעמים ממינון C . ציטוט מויקיפדיה: האנמן פיתח גם את הסולם ה"קווינטמילסמלי" (Q או LM), בו יחס הדילול הוא 1 ל-50,000. [77] עוצמת דילול נתונה בסולם Q תהיה בסביבות 2.35 פעמים גדולה מאותו ערך בסולם C. לדוגמה, רמדי המתואר כ"דילול 20Q" הוא למעשה ברמת דילול קרובה לרמדי "47C". אז בעצם מינון הLM הוא יותר חזק אז למה אומרים שהוא יותר עדין? מה נכון ? מה אמת? תודה רבה רבה

שלום אלי בLM שונה יחס הדילול והניעור. מניסיון אנחנו יודעים שהוא "עובד" בצורה יותר עדינה ויותר חלשה ולכן מתאים ללקיחה יומיומית. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה