תופעות לוואי בטיפול הומואופתי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/12/2011 | 21:43 | מאת: קרן

שלום רב רציתי לדעת, ביתי, תינוקת בת 9 חודשים היתה מצוננת מזה מס' חודשים מלווה בשיעול מלא ליחה ונזלת. דבר אשר גרם לה להקיא רבות וכך להוציא את הליחה, אי עלייה במשקל וחוסר שינה בלילות. פנינו לקבלת טיפול הומואופתי ואכן קיבלנו טיפות שמכילות את הדברים הבאים: דרוסרה, פולסטילה, אכינצאה, לימפומיוסוט ואלכוהול. יש לציין שבמשך חודשים עשינו לביתנו אינהלציות וכלום לא עזר. מייד כשהתחלנו לקחת את התרופה זה עזר כמו קסם וביתי לוקחת את זה כבר כמעט שבועיים. בכמה לילות האחרונים שמנו לב שהיא לא מצליחה לישון טוב, היא מתעוררת כל הזמן בבכי ונושמת בכבדות ורק אחרי שאנו נותנים לה נובימול קצת הנשימה יורד לנורמה ומצליחה לישון טוב עד הבוקר. בנוסף, היא נהייתה נורא עצבנית במשך היום וכל הזמן מקטרת ורוצה שיחזיקו אותה. (באמרת אגב אציין שהיא מקבלת באופן קבוע לוסק). האם יש סיכוי מכל הרקע שתיארתי כאן שיש לתרופה ההומואופתית הזאת תועפת לווי שגורמת למה שכתבתי כאן. חשבתי אולי להפסיק לתת לה את זה לכמה ימים וככה לבודד את העניין. מה אתם אומרים? אשמח לעזרתכם, מצד אחד היא הפסיקה להיות חולה מצד שני אני מפחדת מהתופעות הללו. תודה על עזרתכם.

שלום קרן זה בהחלט נבון להפסיק את הרמדי לכמה ימים ולראות מה ההשפעה. עוד יותר טוב-לפנות להומאופת שמטפל בה ולשמוע מה יש לו להגיד. הטיפול שניתן איננו הומאופתיה קלאסית ולכן קשה לי להגיד מה באמת קורה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה