יובש בעור

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

29/11/2011 | 13:52 | מאת: רות

שלום, מזה שנה וחצי אני סובלת מיובש עורי (אולי תת עורי) מהבירכיים ומטה. לעיתים היובש מציק, מגרד, אבל בד"כ זה פשוט נראה מאוד לא אסטטי: לבן ומתקלף. מה יכולה להיות הסיבה?

שלום רות האם את רוצה לדעת את הסיבה או שאת רוצה טיפול שיעזור לך להפטר מהבעיה?.... כדי לדעת את הסיבה הרפואית/שם המחלה, כדאי ללכת לרופא עור. כדי להבין את הסימפטום באספקט העמוק וכדי למצוא רמדי שתעזור לפתור את הבעיה, אני ממליצה על טיפול הומאופתי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה