תופעות לוואי מטיפול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/11/2011 | 05:58 | מאת: מוטי

בעייה של התקררויות חוזרות ואסטמה ניסיתי טיפול הומאופתי שעזר קצת אבל עשה לי תופעות לוואי קשות מאוד ובכמה נסיונות של רמדיס שונים אולי 6 סוגים היו תופעות לוואי ממש קשות משהו שלא היה לי מעולם הרגשה של עילפון דפיקות לב הזעה סחרחורת תחושה מפחידה מאוד והרגשה רעה שלא חלפה גם אחרי כמה שעות וכמה ימים. מעולם לא היו לי תופעות כאלה ובכל פעם שלקחתי את הרמדי זה הופיע לפעמים אחרי כמה ימים לפעמים אחרי שבוע אבל תמיד תמיד אחרי הלקיחה גם עשיתי על עצמי טסטים ותמיד זה היה מזה בוודאות. מה זה יכול להיות? למה זה קורה? איך אפשר למנוע את התופעות הללו? המטפל לא יודע ממה זה נובע ואין לו הסבר אני ממש מיואש ורוצה לנסות שוב טיפול הומאופתי אבל חושש מאוד מתופעות הלוואי. תודה רבה

שלום מוטי לשמחתי הרבה לא חויתי תופעות דומות עם מטופלים. יש מעט אנשים, שכנראה אתה נמנה עליהם, שהם מאד מאד רגישים ומפתחים תגובות חריגות. בד"כ אפשר לשלוט בזה ע"י שינוי פוטנץ או דרך נטילה של הרמדי. למשל, מומלץ עבורך פוטנצים נמוכים או בצורת LM, או נטילה בהרחה. לדעתי חשוב להמשיך ולחפש אחר רמדי מדויקת יותר ולא להתייאש. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה