יעוץ בנושא הומאפטיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/11/2011 | 17:26 | מאת: רווית

שלום רב האם טיפול הומאפטי יכול לסייע לי בהפחתת יובש בעינים עקב דלקת העפעפים או רק להקלה? האם מומלץ אם אני הולכת להומאפטית אחרת או הומאפת לשלוח לו את הרמדיס שקיבלתי עד כה? קיבלתי המלצה על מטפל בשם גדי שלסקי האם הוא הומאפת קלאסי,האם ניתן למנוע שיהיה לי החמרה כי בזמנו בטיפול בקופת חולים כללית טבעית נתנו לי פלסיטולה במים ועשה לי לא נעים בעינים וממש צרב לי,אני די רגישה אם כך מה מומלץ לעשות? מה ההבדל בין בליעתרמדיס תחת הלשון,או נטילה בתוך בקבוק מים? האם יש מצבים בהם הטיפול ההומאפטי תקוע,הוא כמעט ולא מתקדם מדוע,והאם זה קשור שמדובר במצב כרוני,עקשן,כי אחותי שהיא לבורנטית במעבדה פרטית לא מלהבת שאלך להומאפטית לטענתה אין שום חומר בתוך המים,אלא רק חומר העשוי מסוכר,או חלקיק של חומר מסויים האם היא צודקת?

שלום רווית לכל שאלה תשובה בגוף הטקסט. האם טיפול הומאפטי יכול לסייע לי בהפחתת יובש בעינים עקב דלקת העפעפים או רק להקלה? יכול לסייע, להקל ולפתור את הבעיה. תלוי במצב. האם מומלץ אם אני הולכת להומאפטית אחרת או הומאפת לשלוח לו את הרמדיס שקיבלתי עד כה? מומלץ מאד. קיבלתי המלצה על מטפל בשם גדי שלסקי האם הוא הומאפת קלאסי? את יכולה להכנס לאתר האגודה להומאופתיה קלאסית ולעשות חיפוש שם. באתר נמצאים רק הומאופתים קלאסיים. האם ניתן למנוע שיהיה לי החמרה כי בזמנו בטיפול בקופת חולים כללית טבעית נתנו לי פלסיטולה במים ועשה לי לא נעים בעינים וממש צרב לי,אני די רגישה אם כך מה מומלץ לעשות? הומאופתי מיומן לוקח את המידע הזה בחשבון ומתאים לך רמדי בצורת נטילה שלא תגרום להחמרות לא רצויות. מה ההבדל בין בליעת רמדיס תחת הלשון,או נטילה בתוך בקבוק מים? אלו 2 צורות נטילה. ההבדל לא גדול. לכל הומאופת יש ניסיון בצורות נטילה שונות והוא מתאים לך עפ"י ניסיונו במצבים דומים. האם יש מצבים בהם הטיפול ההומאפטי תקוע,הוא כמעט ולא מתקדם מדוע,והאם זה קשור שמדובר במצב כרוני,עקשן? כאשר הרמדי לא מדויקת הטיפול לא מתקדם. במצבים כרוניים קצת יותר קשה להניע תהליך אבל בטווח זמן וברמדי מדויקת צריך להראות שיפור כלשהו. אחותי שהיא לבורנטית במעבדה פרטית לא מלהבת שאלך להומאפטית לטענתה אין שום חומר בתוך המים,אלא רק חומר העשוי מסוכר,או חלקיק של חומר מסויים האם היא צודקת? אחותך צודקת שאין חומר במים אבל היא לא צודקת בפסילתה את תחום ההומאופתיה. מניסיוני כהומאופתית זאת הדרך הטובה ביותר לריפוי מוחלט של בעיות. ההתנגדות להומאופתיה באה מצידם של אנשי המדע שהתחנכו על דרך מסוימת. יש כל מיני דרכים בעולמינו ואין צורך לפסול דרך אחת על חשבון האחרת. מקוה שתגיעי לטיפול ותרפאי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה