דיאטה המבוססת ע"י תרסיס התזה הומאופתי הנקרא HCG

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/10/2011 | 22:35 | מאת: אורית

שלון רב, שמעתי רבות על הדיאטה המדוברת עליי להוריד 8 קילו להגעת המשקל התקין אך אינני מתליחה לאחר כ3 שנים מלידת בני - ברצוני לברר על דיאטת HCG המחליפה לדברי היצרן הורמון המופק בזמן הריון של האשה הגורם להרזייה ממקורות שומן בלבד?? כיוון שמדובר בהורמון (אפילו שהוא ניתן כנוזל ובהתזה וכביכול הומאופתי) האם יש שחר לכך?האם הדבר לא יכול לגרום נזק ??בשל העובדה שניתן הורמון? האם יש משמעות לכך שמדובר בטיפות הומאופתיות שאינן נכנסות למחזור הדם ובכך לא מסכנות מאומה??

שלום אורית אני לא מכירה את הדיאטה הזאת. בהומאופתיה הקלאסית לא ניתן לעשות דיאטה ע"י תרופות הומאופתיות. אני תוהה אם אין זה אלא גימיק שיווקי....)-: כל טוב עירית

23/10/2011 | 01:12 | מאת: יוסי

במרפאה של דר ראול רודריגז בתא רופא.ברפואה סינית מטפלים בשיטה הזאת.אמסור לך טל של המרפאה

מנהלי פורום הומאופתיה