בעלי טופל בהומאפטיה ללא כל שינוי מה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/10/2011 | 02:16 | מאת: מזל

שלום רב בעלי סובל כשנה וחצי מדלקת העפעפים-בלפריטיס כולל יובש בעינים מאד מציק.טופל אצל הומאפטית קלאסית בכירה במשך 7 חודש ודבר כמעט לא קרה בפועל למעט הקלה\ריאקציה פעם אחת לשעה הוחלפו 12 רמדיס שונות,ניהל עם המטפלת שיחות ארוכות וממושכות אגב לטענתה טיפלה בהצלחה בבלפריטיס של מטופלת אם כך מדוע דבר לא קרה? כמו כן השבוע דיבר עם הומאפטית נוספת שהטיפול יכול לסייע ברמה של 40 אחוז או 85 אחוז האם אכן כך הסיכויים בטיפול בהומאפטיה במצבים כרוניים דלקתיים ספציפי בתחום העינים? האם מומלץ להמשיך אצל אותה מטפלת,שהיה אצלה 7 חודש או לעבור למטפלת אחרת,ואם כן מדוע צריך לחזור שוב על כל התהליך מהתחלה? חג שמח

שלום בעלך מציף את הפורום הזה ואחרים באותן שאלות שוב ושוב. הוא כבר קבל את כל התשובות האפשריות. אני מציעה להחליף טיפול ולהניח לנו בשלב זה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה