דילול הומאפטי למה הכוונה?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/09/2011 | 13:14 | מאת: רם

שלום רב, למה הכוונה לדילול פונטץ 1 ל 50 בומאפטיה בהכנת תכשיר\רמדיס הומאפטי? האם יכול להיות מצב בו אדם ילך להומאפטית ולא יהיה שיפור ואצל אחרת השיפור יהיה יותר גדול? יש לי בבית הרבה רמדיס האם חל עליהם פג תוקף,ואיך מומלץ לשמור עליהם? שנה טובה

שלום רם המספרים מבטאים את כמות הדילולים. C=100 M=1000 אם שני הומאופתים נותנים רמדיס שונות ייתכן מצב שרמדי אחת תהיה מדויקת יותר ולכן תביא לתוצאות טובות. גם אצל אותו הומאופת יתכן מצב כזה שרמדי אחת לא תעבוד ושניה תביא שיפור במצב. אין פג תוקף לרמדיס אם נשמרו במקום קריר ויבש (לא במקרר) ורחוק ממכשירים מקרינים. כל טוב ושנה טובה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה