טרומבוציטים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/09/2011 | 21:49 | מאת: אמיר

שלום רב, אני בן 51 ויש לי טרומבוציטים גבוהים מהרגיל, (ערך של 1,000,000) בחמש עשרה השנים האחרונות,הייתי מבקש לדעת אם לרפואה ההומופאתית יש דרכים להוריד את רמת טסיות הדם לערך נורמטיבי. תודתי מראש.

שלום אמיר הניסיון בטיפול בבעיה הזאת לא רב כי איננה שכיחה כ"כ. אבל-שווה מאד לנסות מכמה סיבות א. הטיפול ללא תופעות לואי, לא פולשני, לא יקר ולא מסוכן. ב. אין טיפולים אחרים שמבטיחים לך תוצאות טובות בתנאים כאלה. ג.כבר 15 שנים אתה חי עם זה, אז אתה יכול למשו עוד קצת ולתת מספיק זמן להומאופתיה כדי לראות תוצאות. כל טוב ושנה טובה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה