טיפול בדלקת עפעפים בהומאפטיה לא עזרה כלל!

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/09/2011 | 16:52 | מאת: יותם

שלום רב קיבלתי המלצה על מטפלת הומאפטית בכירה שטיפלה במטופלת עם בעיית בלפריטיס ועזרה לה,פניתי אליה ומשום מה לא קרה דבר!!! קיבלתי מס' רב של סוגי רמדיס ודבר לא השתנה,למרות שהייתי בטיפול כ מעט 8 חודש,אגב ההומאפטית טענה שביכולתה לרפא בלפריטיס,אם כך כיצד לא קרה כלום פשוט כלום,היובש בעינים נשאר וכמובן גם הדלקת,למרות ששוחנו ארוכות כל פגישה,אם כך האם הומאפטיה אכן מרפאת בלפריטיס,ואם כן מבקש לקבל הפנייה למחקר,מאמר על כך באינטרנט? אגב מדוע הטיפולים בהומאפטיה יותר יקרים מכל תחום אחר ברפואה אלטרנטיבית? נתקלתי גם בהומאפטית שרשמה לי שמרפאת יובש בעינים,אם כך מדוע לא כל הסובלים מיובש בעינים באים אליה,יתכן שפה ושם הומאפטיה מסייעת לאנשים אבל יש גם הרבה הרבה אנשים שזה לא עזר להם,אם כך כיצד אתם מציינים רפואה הרי הומאפטיה לא מרפאת סרטן,איידס,לחץ דם,או סכרת,האם לא מדובר בקצת הפרזה? אני מוכן לשלוח 10 אנשים הסובלים מבלפריטיס להומאפת ולראות כמה מהם הבעיה תעלם להם ותוך כמה זמן,האם אתם מוכנים לשיתוף פעולה?

מטופל יקר אתה דש באותו נושא כבר זמן רב. שואל אותן שאלות שוב ושוב. אם הומאופתיה לא עזרה לך אני מציעה שתנסה טיפולים אחרים. אם אתה עדין מענין בהמשך טיפול הומאופתי-כדאי שתדע שלפעמים התהליך ארוך וצריך סבלנות. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה