קונדילומה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

11/09/2011 | 10:59 | מאת: שקדנית

לעירית שלום רב, לאחרונה אובחנתי כמי שיש לה קונדילומה ( יבלות באיבר המין) . האם ידוע לך על תכשיר הומאופטי כלשהו לטיפול יעיל בקונדילומה באיבר המין ? מה את מייעצת לי לעשות? ( עברתי את הגיל המתאים לחיסון נגד וירוס הפפילומה). תודה מראש

שלום שקדנית יש אפשרות לטיפול הומאופתי. הטיפול הוא פנימי ולא ע"י משחות. בדרך ההומאופתית מטפלים בסיבה הפנימית להתפרצות הבעיה. כשזה מתאזן, גם הבעיה על פני העור נעלמת. חשוב גם להבין שהטיפול יותר ממושך מכל טיפול חיצוני אבל גם יותר יציב. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה