שתי שאלות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/09/2011 | 14:35 | מאת: שיר

שלום רב, הנני בת 40, צמחונית 18 שנים. לפני מס' חודשים סבלתי מנשירת שיער מטורפת ורק לאחר שלקחתי ויטמינים שמועשרים באבץ ועוד, ראיתי שיפור. כיום שיערי מאד יבש, איך ניתן לשפר את מצבו ? האם ע"י מריחת מסכות או שהאם קשור לחוסר בשתיה ?(אני לא שותה מספיק, אולי אכילה מועשרת בויטמינים כלשהם..מה עלי לאכול ? דבר אחר, אני סובלת תקופה ארוכה מסוג של אקזמה ע"ג שתי כפות הידיים, בגב כף היד. רופאת עור סיפקה לי מלאי של משחות סטרואידיות, אך ללא הועיל. האם ייתכן כי מוצרי חלב גורמים לי לבעיה הנ"ל ? האם שווה לי לנסות לעשות בדיקת אלרגיה ? במידה ומומלץ להפסיק, האם חלב עיזים אפשרי כי הבנתי שהרכבו הגנטי זהה לזה של הפרה.. אני שוקלת לפנות לנטורופתיה או הומאופטיה, מה מתאים יותר ? האם יש צורך בשילוב של השניים ?

שלום שיר את שואלת הרבה שאלות שלרובן אין תשובה חד-משמעית ומטפלים בגישות שונות יענו עליהן בצורה שונה. מהתחום ההומאופתי שבו אני מומחית אני יכולה לומר לך כך- הטיפול ההומאופתי מסתכל ובוחן את כל המכלול ומנסה להבין איך הכל קשור ואיך ניתן להתאים רמדי הומאופתית לתמונה השלמה. טיפול הומאופתי לא רואה חשיבות רבה למאכל זה או אחר אלא שוב למכלול. למאכלים השונים שהם הרגישות שלך ולהעדפות השונות שלך כולל ההחלטה להיות צמחונית. טיפול הומאופתי יעשיר את התובנות שלך וימצא מענה לבעיות. שילוב טיפולים יכול להיות טוב אבל כדאי לעשות זאת תוך שיתוף פעולה בין המטפלים. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה