כאב חניכיים לא מוסבר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/08/2011 | 10:22 | מאת: מירי

בתקופה האחרונה אני סובלת מאוד מכאבים חזקים בחניכיים ובפה. חשבתי שאלו כאבי שיניים או דלקת בחניכיים, אבל רופא שיניים ושיננית שבדקו אותי וטיפלו בי שללו זאת. אני מיואשת, חיה על משכחי כאבים ולפעמים משהו לשינה, כי כל כך כואב שאני לא נרדמת. הכאב הוא לפעמים כמו סכין ולפעמים כמו שריפה בתוך הפה. לפעמים עקצוצים וגירוד אודה לכם אם תוכלו לעזורלי תודה מירי

שלום מירי עזרה הומאופתית ניתנת באופן אישי ולאחר ראיון שיערוך איתך הומאופת. במצב הנוכחי כשלרפואה המערבית אין עבורך פיתרון הומאופתיה יכולה לתת תשובות טובות מאד. צרי קשר עם הומאופת וקבעי פגישה בהקדם. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה