תחליף לאנטביוטיקה - נגד דלקות בשיניים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/08/2011 | 10:48 | מאת: בר שפילבר

בוקר טוב, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי דלקת (לא חזקה) אבל קטנה בשן, ונתנו לי אנטיוטיקה שלא עושה לי טוב, החליפו לי אותה כבר מס' פעמים ב 10 ימים האלה, וכל אנטביוטיקה שנתנו עשתה לי רע, חשוב לציין שזה לא דלקת מאוד גדולה, אבל כן קצת כואב לי השן. אשמח לשמוע האם יש לכם רעיון מה אני יכולה לשים או לקחת בצורה טבעית יותר? תודה . בר

שלום בר אין לי ספק שתרופה הומאופתית שתותאם לך בצורה מדויקת תעזור לך. לצערי, לשם התאמה מדויקת יש צורך באינפורמציה מקיפה שנלקחת בפגישה עם הומאופת. יש קושי לתת רמדי על סמך סימפטום יחיד. כל טוב עירית

20/08/2011 | 15:01 | מאת: בר

מספיק פגישה אחת?

מנהלי פורום הומאופתיה